BİBERLİ HELLİM

Malzemeler
  • LEZITTA HELLIM
  • Yarım havuç
  • Domates püresi 100 gr
  • Yoğurt 1 çorba kaşığı
  • Eski kaşar 10 gr
  • Kekik 5 gr
  • Nane 5 gr
  • Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı
  • Köy biberi 6 adet
Yapılışı
  1. Köy biberi ve hellim dışındaki tüm malzemeleri rondoda karıştırın
  2. Hellim peynirini küçük parçalara bölerek karışıma ekleyin ve tekrardan rondodan geçirin
  3. Köy biberlerini dikey olarak ikiye bölün ve içindeki çekirdekleri çıkarın, biberlerin içlerini hellim peynirli karışımla sıkma poşeti yardımıyla doldurun
  4. Bir fırın kabına yağlı kağıt yerleştirerek, biberleri üzerine dizin, 200 derece fırında 15 dakika pişirin