Mersin Serbest Bölgede bulunan Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası; 4200 m²’si kapalı olmak üzere toplam 9400 m² alan üzerine kuruludur. Yıllık 500 milyon litre süt işleme kapasitesine sahip Navimarfood Tesisleri’nde 40 kişi çalışmaktadır.

Mersin Serbest Bölgede bulunan Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası; 4200 m²’si kapalı olmak üzere toplam 9400 m² alan üzerine kuruludur. Yıllık 500 milyon litre süt işleme kapasitesine sahip Navimarfood Tesisleri’nde 40 kişi çalışmaktadır.
15.000 m² arazi üzerinde; toplam : 3.000 m² kapalı alan, ve aynı alanda yer alan 1 adet ek binayla ( yemekhane, lojman ) hizmet vermektedir. 8 kişi İdari Personel ve 50 kişi imalat işçisi ile günlük ortalama: 120.000 Lt süt işleyerek faaliyetine devam etmektedir. Tesisimizde bir çok çeşit peynir ürünleri yapılmaktadır. Bu tesisimizde hem kendi markalarımız için üretim yapılmakta hemde başka markalar için istenilen gramajlarda üretim yapılmaktadır.
Üretimi gerçekleşen başlıca ürünlerimiz aşağıdaki gibidir. :
Bağdat’ta 2003 yılında başlayan Alliba Food Company’nin öyküsü; Bugün yaklaşık 1000 çalışanı ile kaliteye odaklanmaya devam etti. Irak’ın önde gelen gıda şirketlerinden biri olarak misyonumuz, tüketicilere en sağlıklı ve en kaliteli gıdaları en hızlı şekilde, en hızlı şekilde sunmaktır.
Alliba Food Company, çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olup, süt ürünleri ve donmuş ürün yelpazesindeki farklı müşteri ihtiyacını karşılar. Küresel eğilimleri yakından takip eden Alliba, birçok üründe pazar lideridir. Irak toplumu için en çok tercih edilen markaları elde etmeye çalışıyoruz. ALLIBA kuruluşundan bu yana tüketicilere sağlıklı, yenilikçi ve lezzetli ürünler getirmekten gurur duyuyor.
Gıda dağıtımcısı olmanın en önemli sorumluluğu sadece Irak’ın beslenme kalitesine katkıda bulunmak değil, aynı zamanda yaşam kalitesini de arttırmaktır.
Bunun için çalışıyoruz…
Sitemizi www.allibafood.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.
Facebook sayfamız : Al Liba Food
2015 de yeniden kurmuş olduğumuz fabrikada peynir bölümü 2000 m2 arazi üzerinde 600 m2 kapalı alan olarak kurulu fabrikada günlük 10 ton sürülebilir peynir ve labne kapasitemiz var
Toplam her iki fabrikada 37 personel çalışmakta
Ayrıca 1400 m2 kapalı alan ambalaj depomuz var
Toplam : 4.046 m² kapalı alanda, 2 kişi İdari Personel ve 15 kişi imalat işçisi ile faaliyetine devam etmektedir. Tesisimizde bir çok çeşit peynir ürünleri yapılmaktadır. Bu tesisimizde hem kendi markalarımız için üretim yapılmakta hemde başka markalar için istenilen gramajlarda üretim yapılmaktadır.
Üretimi gerçekleşen başlıca ürünlerimiz aşağıdaki gibidir. :
Süt Tozu,
Tereyağı,
Peynir ve Süt Yağı gibi Süt Ürünleri Depolama,
İşleme ve Yeniden Paketleme
2015 yılında üretim faaliyetine başlayan firmamız,Haspolat sanayi bölgesinde kurulmuştur.Ürün kalitesi ve hizmet anlayışı ile sektöründe,kısa zamanda kendisine seçkin bir yer bulmuştur.Gelişen ve değişen dünya şartları doğrultusunda,Türk gıda mevzuatına ve Gıda güvenliği yönetim sistemi şartlarına uygun gıda üretimi yapabilmek için gerekli yatırımlar başlatılmıştır.
PAKSÜT insan sağlığına büyük önem vermektedir. Bu nedenle hijyeni sağlamak için, üretimin her aşamasında ürünler;kalite kontrol elemanlarınca kontrol edilmekte, numuneler önce kendi laboratuvarlarında tahlil edilmektedir.Daha sonra ürünlere düzenli aralıklarda devlet tarafından dış labaratuvar analizleri yapılıp,sonuçlar kontrol edilmektedir.
Gerekli çalışmalar yapılarak PAKSÜT Aralık 2015 yılında ISO 9001,ISO 22000 ve ISO 14001 kalite belgelerini almaya hak kazanmıştır. Kaliteli üretimin oluşumunun nitelikli eleman gücünden geçtiğini kabul ederek,şirketimizde deneyimli ve eğitimli elemanlar istihdam edilerek sistemimizi ve üretimimizi geliştirmek için sürekli iyileştirme çalışmaları yürütülmektedir.